Arvoisat Lappsetin verkkosivujen käyttäjät!

Haluamme jakaa teille jännittäviä uutisia: työskentelemme tällä hetkellä verkkosivustomme kehittämisen parissa parantaaksemme sen käytettävyyttä sekä lisätäksemme inspiroivaa sisältöä. Muutoksia tehdessämme saatatte kohdata joitakin tilapäisiä ongelmia sivuston käytössä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa mahdollista haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestänne. Sivustouudistukset ovat nähtävissä pian, joten pysykää linjoilla ja nauttikaa selailusta!

Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Huikea leikkitorni Dapengin kultarannikolla Kiinassa

Rannikolla rannikon tyyliin myös leikkipuistossa.

Shenzhen, Kiina
Lappset on toiminut Kiinan markkinoilla yli 20 vuotta. Sen juhlistamiseksi jälleenmyyjämme Upgreen onnistui vakuuttamaan Shenzhenin maakunnassa toimivan Kaisa Groupin vuonna 2019, jolloin 20. toimintavuosi oli, että he hankkisivat Dapengiin sen rantaelämään sopivan leikkialueen. Tilaus uudesta ja asiakasräätälöidystä leikkipuistosta kirjattiin järjestelmäämme vuonna 2019, ja upea leikkialue valmistui vuoden 2020 puolella.

Dapengin Golden Bay (kultainen rannikko) on suosittu lomakohde, joka houkuttelee runsain määrin eri-ikäistä väkeä viettämään lomaansa sen hiekkarannoilla ja niitä ympäröivillä vehreillä seuduilla. Lomamatkailu alueelle on ympärivuotista.

”Leikkipuisto suunniteltiin mukailemaan vieressä olevan hiekkarannan muotoja. Erikoiseksi tämän leikkialueen tekee sen 50 metriä pitkä ja lohikäärmeen tavoin kiemurteleva leikkipaikkavälineiden kombo. Sitä suunnitellessa kiinnitettiin huomiota ihmisvirtojen liikkumiseen alueella niin, että leikkipaikalle olisi helppo tulla, viettää siellä aikaa ja lähteä pois mereen pulikoimaan,” Kiina-suhteista vastaava Fei Lu valottaa suunnittelun taustoja.

Kaisa Golden Bay –leikkipuiston suunnittelussa huomioitiin sukupolvien välinen ketju. Toiminteita riittää kaiken ikäisille: alle kouluikäisille pienille lapsille on oma alueensa ja isommille lapsille omansa. Haastavammille leikeille löytyy oma soppinsa, monipuolisuutta unohtamatta.

Rannikkoseudun elämää haluttiin korostaa myös majakkatyylisellä tornileikkipaikalla, joka on leikkipuiston korkein rakennelma.

Tuotteet:
Q81140
Q81141
Q81142
Q81171
2020
Kaisa Group
Lighthouse play tower in China by Lappset Group
Tutustu Lappsetin huomiotaherättäviin korkeisiin torneihin