Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Terassikuntosali GoGo City –liikuntakeskuksessa Tampereella

Suomen kesä ja terassi. Tampereella terassi sai aivan uuden merkityksen, kun GoGo City –kuntosali rakensi Suomen ensimmäisen terassikuntosalin keskustan ytimessä olevan liikuntakeskuksensa katolle.

GoGo Liikuntakeskus, Tampere, Suomi
GoGo City –kuntosali rakensi Suomen ensimmäisen terassikuntosalin keskustan ytimessä olevan liikuntakeskuksensa katolle. Muscle Beach –terassikuntosali avattiin 21. toukokuuta 2014 Hämeenkatu 9:n ylimpään, seitsemänteen kerrokseen. Lappset toimitti ainutlaatuiseen kohteeseen Fitness-malliston kuntoilulaitteita.
2014
GoGo Liikuntakeskus
GoGo City Muscle Beach

Suomen ensimmäinen terassikuntosali GoGo City –kuntosalilla Tampereella

Suomen kesä ja terassi. Tampereella terassi sai aivan uuden merkityksen, kun  GoGo City –kuntosali rakensi Suomen ensimmäisen terassikuntosalin keskustan ytimessä olevan liikuntakeskuksensa katolle. Muscle Beach –terassikuntosali avattiin 21. toukokuuta 2014 Hämeenkatu 9:n ylimpään, seitsemänteen kerrokseen. Lappset toimitti ainutlaatuiseen kohteeseen Fitness-malliston kuntoilulaitteita. 
 
GoGo Liikuntakeskuksen ja GoGo Expressin ohjelmajohtaja Vuokko Vähätalon mukaan kattoterassille tuli upea kokonaisuus eri laitteita. Lappset toimitti monkey barin, dippilaitteen, box –hyppypaikan ja köydet (Battling-ropes). Näiden lisäksi terassikuntosalille laitettiin vielä kyykky- ja penkkipunnerruspaikka. Terassikuntosalilla on myös kahvakuulia ja käsipainoja sekä TRX –köysi. 

”Olemme erittäin innoissamme tästä kokonaisuudesta! Koska kattoterassimme sijaitsee ihan spinning-salimme kyljessä, meiltä löytyy kesän harjoittelukalenterista tunti nimeltä MuscleSpin, jossa cardio-osuus tehdään spinning –pyörillä, ja voimaosuus Muscle Beachillämme terassikuntosalilla. Näitä vuorotellaan tunnin aikana ja saadaan mahtava koko kropan treeni”, Vuokko Vähätalo iloitsee.

Terassikuntosalin laitteiden valinnassa tärkeää oli niiden kestävyys säässä kuin säässä. Terassikuntosalilla ei tule olemaan katosta ainakaan vielä, minkä vuoksi on hyvin tärkeää, että laitteet säilyvät hyvin säästä riippumatta sekä kestävät talven yli," painottaa Vähätalo. Hän on myös erittäin tyytyväinen Lappsetin palveluun niin tuotteiden kuin niihin liittyvän asennuksenkin osalta. Aluemyyntipäällikkö, itsekin innokas liikunnan harrastaja Aarni Mertala toimi yhteyshenkilönä Lappsetin puolelta. GoGo Cityn kattoterassin kuntosali on ainoa laatuaan Suomessa. Missään muualla ei vielä ole vastaavaa kuntosalia rakennuksen kattoterassilla.

Kuntosali kaiken ikäisille

Uusi terassikuntosali on tarkoitettu kaiken ikäisille liikunnan harrastajille aina 15 ikävuodesta ylöspäin. Jokainen treenaaja löytää varmasti sieltä mieleisiään laitteita. Jo pelkkä roikkuminen Monkey Bar'issa tekee hyvää myös senioreille!

"Haluan kutsua kaikki mukaan Muscle Beach –terassikuntosalille", kannustaa Vuokko Vähätalo. Terassikuntosali sijaitsee GoGo Cityn kattoterassilla ihan Tampereen keskustan ytimessä, osoitteessa Hämeenkatu 9.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa tietoa leikkiä, liikuntaa ja ulkotiloja koskevista aiheista sekä muista Lappsetin ajankohtaisista tiedotteista. 

Käytämme kerättyä sähköpostiosoitetta markkinoinnin kohdentamisessa ja palvelujen kehittämisessä.
Lue lisää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesta tietosuojaselosteestamme.

Mikäli kiinnostuit, liity alla postituslistallemme!

 

Katso valmiita kohteita
Reference_Finland_Oulu_Fitness_2015.jpg
Hiironen Oulu

Hiirosen sporttipuisto Oulussa on jokaisen lenkkelijän unelmakohde. Puistossa voi suorittaa rankan treenin tai palautua pitkästä lenkistä venyttelemällä ja rentoutumalla.

Lue lisää
Reference_Finland_Hausjarvi_SeniorSport_2015_1.jpg
Senioripuisto Hausjärvi

Oitin terveyskeskuksen piha-alueen senioripuisto on viereisen palvelutalon asiakkaitten ahkerassa käytössä. Myös kaikki muut kuntalaiset ovat tervetulleita virkistäytymään puistoon.

Lue lisää
FITNESS_081210M_BACKNABS.jpg
Lampipuisto Tampere

Tampereen Lampipuisto on suunniteltu koko perheen käyttöön.

Lue lisää