Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Pop-up leikkipuiston Fono viihdyttää etenkin nuoria

Amsterdamin keskustassa sijaitseva Fono tarjoaa musiikillisia, tanssillisia, luovia sekä sosiaalisia hetkiä kaikenikäisille, etenkin nuorille.

Rokin Street, Amsterdam, Alankomaat
Amsterdamin kaupungin keskustassa sijaitsevan kaupungin päätien Rokin varrelle on pystytetty pop-up leikkipuisto josta löytyy myös Fono DJ-pöytä.
2016
Pop-up leikkipuisto

Fono DJ-pöytä tuo nuoret yhteen 

Fono on täysin uudenlainen ulkokäyttöön suunniteltu DJ-pöytä, joka tarjoaa nuorille oivan mahdollisuuden päästä viettämään aikaa yhdessä musiikin ja muiden nuorien kanssa. Fonon avulla jokainen voi harjoitella omia DJ-taitojaan ja päästää luovuutensa vapaasti valloilleen. Voit soittaa, miksata ja jakaa musiikkia puhelimen kautta. 

 

Amsterdamin ydinkeskustaan päätie Rokin varteen pystytetty väliaikainen pop-up leikkipuisto tarjoaa kaupungin asukkaille monipuolisia leikin ja yhdessäoleilun välineitä. Puistosta kuuluvasta musiikista vastaa puistoon asennettu Fono, joka samaan aikaan tarjoaa sekä musiikkia, tanssia sekä yhdessä hengailua. 

 

Kaiken kaikkiaan Fono on paljon enemmän kuin pelkkä DJ-pöytä - Se toimii erinomaisena nuorten tapaamis- ja hengailupaikkana ylläpitäen nuorten sosiaalisia sekä luovuuden taitoja!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa tietoa leikkiä, liikuntaa ja ulkotiloja koskevista aiheista sekä muista Lappsetin ajankohtaisista tiedotteista. 

Käytämme kerättyä sähköpostiosoitetta markkinoinnin kohdentamisessa ja palvelujen kehittämisessä.
Lue lisää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesta tietosuojaselosteestamme.

Mikäli kiinnostuit, liity alla postituslistallemme!

 

Katso valmiita kohteita
INTERACTIVE_3500_SONA_DANCE_ARCH_04.jpg
Sona ostoskeskuksen piha

Vaikka lapset ovat Twekkelerveldin ostoskeskuksella Sonan suurin käyttäjäryhmä, on se avoinna ja sopiva kaikenikäisille!

Lue lisää
INTERACTIVE_3900_ MEMO_MEMORY_GAME_02.jpg
Memo oppimisväline koulunpiha

Alankomaissa sijaitsevan Julianaschoolin Memoa käytetään sekä välitunneilla että oppitunneilla leikkiin, liikkumiseen ja oppimiseen.

Lue lisää
INTERACTIVE_3806_TORO_ARENA_07.jpg
Toro pelikenttä yksityinen loma-alue

Landal luxury vacation rentals -loma-alueen Toro tarjoaa alueen matkailijoille sekä vierailijoille pelikentän, jossa liikunta ja yhdessäolo yhdistyvät useiden eri pelien muodossa.

Lue lisää
Tutustu interaktiivisiin leikkivälineisiin