Arvoisat Lappsetin verkkosivujen käyttäjät!

Haluamme jakaa teille jännittäviä uutisia: työskentelemme tällä hetkellä verkkosivustomme kehittämisen parissa parantaaksemme sen käytettävyyttä sekä lisätäksemme inspiroivaa sisältöä. Muutoksia tehdessämme saatatte kohdata joitakin tilapäisiä ongelmia sivuston käytössä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa mahdollista haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestänne. Sivustouudistukset ovat nähtävissä pian, joten pysykää linjoilla ja nauttikaa selailusta!

Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Eloisa koulun piha Tanskassa

Tanskalaisessa koulussa oli vanha kulunut leikkipaikka. Sen tilalle rakennettiin inspiroiva leikkipaikka, joka kutsuu oppilaita leikkimään ja liikkumaan.

Denmark
Koulu sijaitsee keskellä Otterupin kaupunkia keskellä kävelykatua, eikä sillä ole koululaisten ulkoiluun soveltuvia viheralueita. Siksi koulu halusi rakentaa lämpimän ja eloisan leikkipaikan luonnon väreissä, jossa oppilaat voisivat ulkoilla, leikkiä ja nostaa sykettään. Kun paikallinen kumppanimme Maxplay esitteli heille Lappsetin Flora-sarjan, se oli rakkautta ensisilmäyksellä.

Leikkikenttä on täydellinen yhdistelmä kaunista muotoilua ja kestäviä materiaaleja, jotka sekä kutsuvat aktiiviseen leikkiin että kestävät käyttöä. Olemme pitkään tienneet, että oppiminen ja leikki liittyvät läheisesti toisiinsa, ja tiede osoittaa, että fyysisesti aktiiviset opiskelijat ovat onnellisempia ja heillä on paremmat oppimiskyvyt. Projekti keskittyi siksi pitkälti sellaisen ympäristön luomiseen, jossa liike, luovuus ja leikki voisivat virrata yhdessä.

Tuloksena oli tämä inspiroiva leikkipaikka, joka toimii nyt luovana ja eloisana turvapaikkana, jossa Otterup Realskolen opiskelijat voivat oppia, leikkiä ja rentoutua - sekä koulussa että vapaa-ajalla.
2021
Maxplay ApS
playtower
lappset playground school yard denmark
lappset playground equipment
INSPIROIDU VALMIISTA KOHTEISTA
sen school uk 1600 2.jpg
Koulupiha Isossa-Britanniassa

Motoriikkarata kiipeilytelineineen toimii alueen keskipisteenä. Rata sisältää valtavan määrän leikkitoimintoja, kuten liukumäkiä, kiipeilyverkkoja ja siltoja!

Lue lisää
vertical maze 1600 2.jpg
Tyylikäs ja tilaa säästävä Vertical Maze Ranskassa

Tilaa säästävän välineen ansiosta pihalle jää reilusti vapaata tilaa ja koko luokka mahtuu leikkimään välitunnin aikana, jolloin myös aikuisten on helppo pitää lapsia silmällä.

Lue lisää
Kaisa group_china_lighthouse_IMG_4510.jpg
Huikea leikkitorni Dapengin kultarannikolla Kiinassa

Rannikolla rannikon tyyliin myös leikkipuistossa.

Lue lisää
Finno_motorical_track_Haaksbergen_netherlands_37.jpg
Finno-motoriikkarata Hollannissa

Räätälöity Finno-motoriikkarata auttaa lapsia edistämään motorisiataitojaan Haaksbergenin ala-asteella.

Lue lisää
Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa tietoa leikkiä, liikuntaa ja ulkotiloja koskevista aiheista sekä muista Lappsetin ajankohtaisista tiedotteista. 

Käytämme kerättyä sähköpostiosoitetta markkinoinnin kohdentamisessa ja palvelujen kehittämisessä.
Lue lisää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesta tietosuojaselosteestamme.

Mikäli kiinnostuit, liity alla postituslistallemme!