Kaikki tuotteet

Uskomme, että ulkona liikkuminen yhteisössä on tärkeää, ja pyrimme inspiroimaan asiakkaitamme ainutlaatuisella valikoimallamme leikkivälineitä, ulkokuntoilulaitteita, puisto- ja kadunkalusteita. Ymmärrämme, miten tärkeää on luoda vuorovaikutteinen ja innostava ympäristö kaikenikäisille ihmisille leikkiä, liikkua ja kehittää taitojaan. Siksi tuotteemme on suunniteltu haastaviksi ja turvallisiksi, samalla inspiroiden luovuutta ja mielikuvitusta.

Valikoimastamme löydät ulkokuntosalit, päiväkodin ja koulujen leikkipaikat, turva-alustat sekä monipuoliset kadunkalusteet aina roska-astioista pyörätelineisiin ja penkkeihin.

Tutustu valikoimaamme helposti ja hyödynnä asiantuntijaneuvontamme varmistaaksesi, että valitset parhaan vaihtoehdon tarpeisiisi.

Lappset on johtava leikkipaikkavälineiden, ulkoliikuntavälineiden, puistokalusteiden ja interaktiivisten ratkaisujen valmistaja ja toimittaja kouluihin, puistoihin, julkisiin tiloihin ja räätälöityinä tehtyihin leikki- ja liikuntapuistoihin. Valikoimamme sisältää mittatilaustyönä tehtyjä, innovatiivisia rakenteita, leikkipaikkarakenteita ja laajan valikoiman leikkikomponentteja kaiken ikäisille lapsille, nuorille, aikuisille ja senioreille.