Uutuus
081726M

Vault LU

Vault LU on ylityksiä ja underbar-alituksia varten. L-mallin väline ohjaa harjoittelijan liikkeen suuntaa ja jatkaa liikettä kuin itsestään. Korkeus on sopiva nuorille ja aikuisille. Välineen päällä voi myös tasapainoilla, hypätä ja harjoitella laskeutumisia. Vault LU voi myös toimia yhdistävänä tuotteena muiden välillä. Tuotteen rakenne on puuta ja tuotteessa on aina mukana teeman mukainen muraali sekä väri.

KATEGORIA
Turvallisuustiedot
EN 16899 TÜV
* * Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

 • Tuotteen pituus, mm
  2220
 • Tuotteen leveys, mm
  1820
 • Tuotteen korkeus, mm
  1570

Tietoa asennuksesta

 • Perustusvaihtoehdot
  Syväperustus, Pintaperustus

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

Lappset Switch it!-sovelluksen avulla voit suunnitella itse leikkivälineesi

Löydä Finno-leikkivälineiden kaikki mahdollisuudet. Switch it! 3D-sovelluksen avulla näet kaikki eri väri- ja elementtivaihtoehdot yhden tuotteen avulla.

Käytä Switch it! web-sovellusta (huom. toimii ainoastaan Internet Explorerilla)

Lataa Switch it! sovellus Google Play Storesta

Lataa Switch it sovellus App Storesta

 

 

 

Siirry tuotehakuun