Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Uutuus
081780M

Spotti S1

S1 on small-kategorian spotti, jossa on seuraavat välineet: Base Double S1, Base Double S2, 2 x Vault L, 4 x Vault M, 2 x Vault S, 2 x Dex BoxS1 sopii hyvin pieneen tilaan. Siinä on kaikki perusfunktiot, se sopii kaikille ikäryhmille ja välinesijoittelusta olemme erityisen ylpeitä. Tiivis, labyrinttimainen design kutsuu luokseen treenaamaan ja leikkimään. Alustan maamerkinnät täydentävät uniikkia ilmettä ja toiminnallisuutta tarjoamalla enemmän vaihtoehtoja hyppyihin ja laskeutumisiin. Pienen kategorian spoteissa ei ole korkeita välineitä, joten ne sopivat lapsille mutta palvelevat hyvin myös varttuneempaa käyttäjäkuntaa.

Ikäryhmä
6-99
Ladattavat tiedostot
* * Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

 • Putoamistila, m²
  96,9
 • PUTOAMISTILA: PITUUS, MM
  11000
 • PUTOAMISTILAN LEVEYS, MM
  10000
 • Tuotteen pituus, mm
  7000
 • Tuotteen leveys, mm
  7860
 • Tuotteen korkeus, mm
  1495
 • Max.putoamiskorkeus, mm
  1495

2D & 3D DWG tiedostot

Dokumentit

Tietoa asennuksesta

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun