Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Uutuus
081785M

Spotti M2

Medium-koon M2 sisältää seuraavat välineet: Cage M, Base Frame, Base S, Vault L, 2 x Vault M, Vault S, Block M, Block S, Rail Corner High, Rail Corner Low, Rail Line, Dex Landing

Tämä Spotti rakentuu jättimäisen tankoelementin ympärille, joka mahdollista hyppäämisen heilunnasta kaikkiin ympäröiviin välineisiin. M2 spotissa on erikoisuutena "uponneet blokit", joiden sijoittelu muiden välineiden keskelle mahdollistaa niiden kaltevien pintojen hyödyntämisen joka suunnasta. M2:ssa on kaikki parkourin ydintoiminnot ja siitä löytyy yltäkyllin liikeyhdistelmiä eri tasoisille harrastajille.

Ladattavat tiedostot
* * Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

 • Putoamistila, m²
  154,8
 • PUTOAMISTILA: PITUUS, MM
  15000
 • PUTOAMISTILAN LEVEYS, MM
  12000
 • Tuotteen pituus, mm
  10970
 • Tuotteen leveys, mm
  12600
 • Tuotteen korkeus, mm
  2400
 • Max.putoamiskorkeus, mm
  2400

2D & 3D DWG tiedostot

Dokumentit

Tietoa asennuksesta

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

Lappset Switch it!-sovelluksen avulla voit suunnitella itse FInno-leikkivälineesi

Löydä Finno-leikkivälineiden kaikki mahdollisuudet. Switch it! 3D-sovelluksen avulla näet kaikki eri väri- ja elementtivaihtoehdot yhden tuotteen avulla.

Lataa Switch it! sovellus Google Play Storesta 

 

 

Siirry tuotehakuun