Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Uutuus
081787M

Spotti L2

Large-koon L2 sisältää seuraavat välineet: Cage L, Base Double L, Base S, Block Double S, Block S, Vault L, Vault M, Vault S, Dex Box, Dex Landing, Rail Line, Rail Corner High

L2 spotissa on jättiläismäinen tankoelementti, jonka eri osioissa voi heilua, tehdä alituksia ja liikkua tasoilta toisille. Muita erikoisuuksia ovat Block Double ja Base Double eli limittäiset kehikot, joka jo itsessään sisältää kaksi eri korkuista tasoa ja erilaisia pintoja ja läpimenoja. Lisäksi valikoima ylitys- ja tasapanoiluelementtejä tekevät siitä yhden monipuolisimmista spoteistamme.

Ladattavat tiedostot
* * Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

 • Putoamistila, m²
  183,7
 • PUTOAMISTILA: PITUUS, MM
  16000
 • PUTOAMISTILAN LEVEYS, MM
  14000
 • Tuotteen pituus, mm
  10950
 • Tuotteen leveys, mm
  12920
 • Tuotteen korkeus, mm
  2400
 • Max.putoamiskorkeus, mm
  2400

2D & 3D DWG tiedostot

Dokumentit

Tietoa asennuksesta

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

Lappset Switch it!-sovelluksen avulla voit suunnitella itse FInno-leikkivälineesi

Löydä Finno-leikkivälineiden kaikki mahdollisuudet. Switch it! 3D-sovelluksen avulla näet kaikki eri väri- ja elementtivaihtoehdot yhden tuotteen avulla.

Lataa Switch it! sovellus Google Play Storesta 

 

 

Siirry tuotehakuun