Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Uutuus
081786M

Spotti L1

Large-koon L1 sisältää seuraavat välineet: Cage M, Base Double M, Base Pile, Base Frame, Base S, Vault LU, Vault L, Vault M, Vault S, Rail Corner High, Rail Corner Low, Rail Square, Dex Landing, Dex Step

L1 spotissa on suuri roikuntaväline, jonka eri korkuiset tasot mahdollistavat heilumisen, alitukset ja liikkumisen tasoilta toisille. Tämän spotin erikoisuus on Base Pile eli kaksi päällekkäin pinottua kehikkoa, jonka monumenttinen olemus haastaa mielikuvitusta uusiin ulottuvuuksiin. L1 sisältää kaikki parkourin toiminnallisuudet ja tarjoaa kasapäin vaihtoehtoja liikevariaatioille.

Ikäryhmä
10-99
Ladattavat tiedostot
* * Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

 • Putoamistila, m²
  174,5
 • PUTOAMISTILA: PITUUS, MM
  16000
 • PUTOAMISTILAN LEVEYS, MM
  14000
 • Tuotteen pituus, mm
  10970
 • Tuotteen leveys, mm
  12600
 • Tuotteen korkeus, mm
  2400
 • Max.putoamiskorkeus, mm
  2400

2D & 3D DWG tiedostot

Dokumentit

Tietoa asennuksesta

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun