Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
NF8800M

SVALLET PYÖRÄTELINE Runkolukittava, Syvä- ja pinta-asennus

Tämän päivän trendin mukainen pyöräteline, johon pyörä lukitaan rungosta kiinni. Svallet on yksinkertaisen pelkistetty teline ja voidaan käyttää yksinään tai useamman telineen ryhmänä. Telineeseen kiinnitetään pyörät molemmin puolin ja suositeltava telineiden välinen etäisyys on 80-100 cm, jolloin yhdelle pyörälle jää tilaa 40-50 cm. Svallet on syväperusteinen tai pinta-asenteinen, suosituimmat vakiovärit ovat musta RAL9005 ja tummanharmaa RAL7024.
* * Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

 • Tuotteen pituus, mm
  1050
 • Tuotteen leveys, mm
  50
 • Tuotteen korkeus, mm
  970
 • PAINAVIN OSA, KG
  11

Tietoa asennuksesta

 • NETTOPAINO, KG
  11,03

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun