Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
970404

SOFTEX® TEKONURMI, SININEN

Softex® tekonurmi soveltuu erinomaisesti leikkipaikoille, liikuntapaikoille, seniorikohteisiin ja peliaareenoille. Tekonurmi on turvallinen sekä käyttäjälle että ympäristölle. Se täyttää REACH-asetuksen vaatimukset, mikä varmistaa sen, että siinä ei käytetä terveydelle tai ympäristölle haitallisia aineita. Erityisen vahvan pohjarakenteen ja nukkalangan ansiosta, Softex® tekonurmi kestää erinomaisesti pohjoisen vaativia sääolosuhteita ja jäädyttämisen talvella. Tekonurmi on saatavilla 10 eri värissä ja joustoalustoja saa aina 3 metrin putoamiskorkeuteen saakka. Tekonurmen hiekan täyttösuositus on 25 kg/m².

Tekonurmituotteilla alle 50 m2 tilauksissa on aina 100 € käsittelymaksu.

Ladattavat tiedostot
* * Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

2D & 3D DWG tiedostot

Dokumentit

Tietoa asennuksesta

  • NETTOPAINO, KG
    15,9

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun