Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Uutuus
970321

SOFTEX® JOUSTO 210

Softex® jousto 210 soveltuu tekonurmen joustoalustaksi, kun maksimiputoamiskorkeus on 2100 mm. Laadukas ja turvallinen jousto takaa, että mahdollisen putoamisen sattuessa alusta antaa parhaan mahdollisen suojan. Jouston rakenteen ansiosta turva-alusta kokonaisuutena kuivuu nopeasti, jolloin rankemmatkaan sateet eivät estä leikki- tai liikunta-alueen käyttöä. Jousto kestää erinomaisesti pohjoisen vaativia sääolosuhteita. Joustoja on saatavilla aina 3000 mm putoamiskorkeuteen saakka.
Ladattavat tiedostot
* * Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

 • Tuotteen pituus, mm
  2250
 • Tuotteen leveys, mm
  900
 • Tuotteen korkeus, mm
  45
 • Max.putoamiskorkeus, mm
  2100

2D & 3D DWG tiedostot

Dokumentit

Tietoa asennuksesta

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

Lappset Switch it!-sovelluksen avulla voit suunnitella itse FInno-leikkivälineesi

Löydä Finno-leikkivälineiden kaikki mahdollisuudet. Switch it! 3D-sovelluksen avulla näet kaikki eri väri- ja elementtivaihtoehdot yhden tuotteen avulla.

Lataa Switch it! sovellus Google Play Storesta 

 

 

Siirry tuotehakuun