Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
CT-W6012

ROSKAKORIN SEINÄKIINNITYSRAUTA 30-60 VIHREÄ

Seinäkiinnitysrauta 30 ja 60 litraisten roskakorien seinäkiinnitykseen. Seinäkiinnitysraudan seinän puoleinen sivu on suora ja roskakorin puoleinen sivu kaareva, jolloin roskakori pysyy tiukasti paikoillaan. Myös paloturvallisuuden kannalta on hyvä pitää roskakori hieman irti seinästä. Seinäraudan vakiovärit ovat tummanharmaat, tummanvihreä ja RST. Tuotenumerot CT-W7021, CT-W7024, CT-W6012 ja CT-WRST, erikoisvärinen tilataan numerolla CT-W0000. Roskakorin kiinnityspultit sisältyvät toimitukseen mutta seinään kiinnityspultit eivät sisälly
Ladattavat tiedostot
Metalliosat
Tummanvihreä RAL 6012
* * Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

  • Tuotteen leveys, mm
    170
  • Tuotteen korkeus, mm
    270

2D & 3D DWG tiedostot

Dokumentit

Värit

Metalliosat
  • Tummanvihreä RAL 6012 Tummanvihreä RAL 6012

Tietoa asennuksesta

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

Lappset Switch it!-sovelluksen avulla voit suunnitella itse FInno-leikkivälineesi

Löydä Finno-leikkivälineiden kaikki mahdollisuudet. Switch it! 3D-sovelluksen avulla näet kaikki eri väri- ja elementtivaihtoehdot yhden tuotteen avulla.

Lataa Switch it! sovellus Google Play Storesta 

 

 

Siirry tuotehakuun