Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Uutuus
060400

OASIS-TURVAKEINU

Vastakkain istuttava esteetön turvakeinu, johon siirtyminen ja josta pois siirtyminen on turvallista ja miellyttävää. Keinun lattiaelementissä on patentoitu jarrumekanismi, joka lattialle astuttaessa pysäyttää keinun liikkeen pehmeästi. Keinun liike jatkuu, kun lattialta astutaan pois istumalla keinun penkille tai ulos keinusta. Sade- ja aurinkosuojana toimii valoisa polykarbonaattikatto ja lisävarusteena keinuun saa alumiinisen rampin pyörätuolin ja rollaattorin käyttäjiä varten niin julkisissa puistoissa kuin kotipihan rauhassa. Keinu toimitetaan osina ja kootaan ja asennetaan mukana toimitettavien asennusohjeiden mukaisesti kovalle tasaiselle alustalle. Runko on teräsprofiilia, väri tummanharmaa RAL7024 ja istuimet lämpökäsiteltyä puuta.
* * Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

  • Tuotteen pituus, MM
    2250
  • Tuotteen leveys, mm
    2250
  • Tuotteen korkeus, mm
    2400

Tietoa asennuksesta

Asennusohjeet

Huolto ja varaosat

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

Lappset Switch it!-sovelluksen avulla voit suunnitella itse leikkivälineesi

Löydä Finno-leikkivälineiden kaikki mahdollisuudet. Switch it! 3D-sovelluksen avulla näet kaikki eri väri- ja elementtivaihtoehdot yhden tuotteen avulla.

Käytä Switch it! web-sovellusta (huom. toimii ainoastaan Internet Explorerilla)

Lataa Switch it! sovellus Google Play Storesta

Lataa Switch it sovellus App Storesta

 

 

 

Puisto- ja kadunkalusteet
Puisto- ja kadunkalusteet
Lue lisää
Siirry tuotehakuun