Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
EU175L

LINEAFIORE ISTUTUSALLAS

Lineafiore Light istutusaltaassa istutukset saavat ansaitsemansa huomion. Istutusallas sopii erinomaisesti toreille, kaduille ja pihoille mutta myös avariin sisätiloihin. Runko ja säiliö ovat kuumasinkittyä teräslevyä jauhepolttomaalattuna hiilenharmaaksi RAL 7016. Puupaneelit ovat käsittelemätöntä kovapuuta (hard wood), joka on tuoreeltaan vaaleahkon ruskeaa mutta "kelottuu" ajan myötä tyylikkään harmaaksi. Kaksi pituutta 1000mm ja 2000mm, altaiden korkeus on 325mm ja leveys 440mm.
* * Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

 • Tuotteen pituus, mm
  1000
 • Tuotteen leveys, mm
  440
 • Tuotteen korkeus, mm
  440

Tietoa asennuksesta

 • Perustusvaihtoehdot
  Vapaasti seisova

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun