Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
EU375L

LINEA LIGHT PENKKI, KOVAPUU

Leveä viiden istuttava Linea Light-penkki on yksinkertaisen linjakas ja jämäkkä tyylikaluste vaativaan ympäristöön. Puuosat ovat tiivistä kovapuuta (hard wood), joka ei ime itseensä kosteutta ja kestää käsittelemättömänä vuosikausien käyttöä ilman huoltoa. Käsittelemätön kovapuu on aluksi väriltään vaalean ruskea ja "kelottuu" pikkuhiljaa harmaaksi. Penkin saa myös ilman selkänojaa (EU370L) ja käsinojallisena versiona. Metalliosat ovat sinkittyä terästä tai jauhemaalattua terästä, vakioväri tummanharmaa RAL7016.
Ladattavat tiedostot
* * Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

  • Tuotteen pituus, mm
    2300
  • Tuotteen leveys, mm
    550
  • Tuotteen korkeus, mm
    820

MATERIAALI

Asennus vapaasti seisova, alustaan kiinnitettävä tai syväperustettava (betonivalu).

Värit

Tietoa asennuksesta

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun