Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
made in finland
Uutuus
175536

JÄTKÄNSILTA

Jätkänsilta on osa Flora Seikkailureitti –tuoteryhmää. Se kehittää niin tasapainoa kuin kehon koordinaatiota ja voimaa. Tuotteessa kuljetaan pyöreää pitkittäistukkia myöten sillan päästä päähän, käsijohteista tukea ottaen tai ilman. Sillan ylittäminen on mahdollista myös käsijohteisiin ja tukkiin kiinnitettyä verkkoa myöten. Tuote on parhaimmillaan osana seikkailureittiä tai ns. esterataa, ja se soveltuu loistavasti kaikenikäisille liikkujille.

Lisätietoa Materiaalit ja värit -välilehdellä

Ikäryhmä
3+
Puiset tolpat/osat
Ruskea
Köydet ja verkot
Beige
* * Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

 • Putoamistila, m²
  18,2
 • PUTOAMISTILA: PITUUS, MM
  5440
 • PUTOAMISTILAN LEVEYS, MM
  3700
 • Tuotteen pituus, mm
  2490
 • Tuotteen leveys, mm
  890
 • Tuotteen korkeus, mm
  1300
 • Tilantarve korkeus, mm
  2050
 • Max.putoamiskorkeus, mm
  350
 • SUURIN OSA, MM
  2480
 • PAINAVIN OSA, KG
  20,7

MATERIAALI

Käytetyt materiaalit

Mänty

Väline on silta, jonka alaosassa on pitkittäistukki, jota myöten voidaan kulkea sillan päästä päähän. Kummankin käsijohteen ja tukin välissä on köysiverkko.

Runkorakenne ja siirtymien tasot on valmistettu painekyllästetystä, tiheäsyisestä mäntyliimapuusta, joka on käsitelty ruskealla kuultokäsittelyaineella. Kosteusvaihtelusta johtuva puun eläminen on liimapuussa vähäisempää kuin massiivipuussa, minkä ansiosta liimapuu ei vääntyile ja puulle ominainen halkeilu ajan saatossa on erittäin vähäistä. Painekyllästyksen ja kuultokäsittelyn ansiosta tuotteet kestävät vaativissakin sääoloissa. Kuultoväri antaa lisäksi puulle lisäsuojaa auringon ultraviolettisäteilyä ja sinistäjäsieniä vastaan eikä se peitä puun luonnollista pintaa.

Tuotteet perustetaan metallijaloin ilman puuosien maakosketusta, mikä lisää huomattavasti käyttöikää. Metallijalat ehkäisevät runkorakenteen lahoamista. Perustusosat on valmistettu pääsääntöisesti sinkitystä rakenneteräksestä.

Teräsosat ovat matalahiilisiä, eurooppalaisten standardien mukaisia rakenneteräksiä. Pintakäsittelynä on erityisesti ulkokalustekäyttöön kehitetty ainutlaatuinen Lappcoat-pintakäsittely.

Verkot on valmistettu teräsvahvistetuista köysistä. Ristiliitoksissa on käytetty ruostumattomia teräsliitoksia, jotka paikalleen puristettuna eivät pääse liikkumaan eivätkä täten kuluta köyttä. Köysien kiinnitysosissa on käytetty lujia muovilaatuja ja liikkuvissa köysissä ja verkoissa erityisesti niihin suunniteltuja nivelöityjä kiinnikkeitä, jotka pidentävät köysien elinikää.Väri: Beige.

Kiinnitystarvikkeet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai kuumasinkitystä teräksestä.

Kaikki Flora-tuotteet ovat modulaarisia, ja kaikki osat ovat tehdasvalmisteisia, mikä takaa helpon varaosien saatavuuden ja vaihdettavuuden.

Värit

Puiset tolpat/osat
 • Ruskea Ruskea
Köydet ja verkot
 • Beige Beige

Tietoa asennuksesta

 • Perustusvaihtoehdot
  Syväperustus, Pintaperustus
 • Asennusaika (1 hlö), h
  2
 • NETTOPAINO, KG
  134,556

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun