104980

Hiekkanosturi

Hauska hiekkanosturi on jokaisen pikku rakentajan ikisuosikki. Nosturi on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä, se kääntyy 360 ° siirtäen lapiollisen hiekkaa oikealta vasemmalle. Laadukkaasta EPDM-kumista valmistettu istuin on mukava, pehmeä ja lämmin sekä kesällä että talvella. Kaivurilla on oma turva-alue, kuten millä tahansa välineellä, ja sille on kaivurin putoamiskorkeutta vastaava iskunvaimennusvaatimus. Hiekkalaatikon kanssa kaivuri muodostaa luonnollisen klusterin, eli ne tarkastellaan yhtenä välineenä. Hiekkalaatikon reunat eivät ole ongelma kaivurin putoamisalueella, sillä putoamiskorkeusero kaivurista reunan päälle on hyväksyttävä. Hiekkalaatikon reunusten tulee olla pyöristetyt.
Ikäryhmä
3+
* * Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

 • TURVA-ALUE PITUUS, MM
  5420
 • TURVA-ALUE LEVEYS, MM
  5420
 • Tuotteen pituus, mm
  1415
 • Tuotteen leveys, mm
  400
 • Tuotteen korkeus, mm
  785
 • Käyttäjien määrä
  1

Tietoa asennuksesta

 • Perustusvaihtoehdot
  Syväperustus
 • Asennusaika (1 hlö), h
  2

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

Lappset Switch it!-sovelluksen avulla voit suunnitella itse leikkivälineesi

Löydä Finno-leikkivälineiden kaikki mahdollisuudet. Switch it! 3D-sovelluksen avulla näet kaikki eri väri- ja elementtivaihtoehdot yhden tuotteen avulla.

Käytä Switch it! web-sovellusta (huom. toimii ainoastaan Internet Explorerilla)

Lataa Switch it! sovellus Google Play Storesta

Lataa Switch it sovellus App Storesta

 

 

 

Siirry tuotehakuun