Esteetön
908927

HIEKKALAATIKON REUNUS, VIHREÄ, MUSTA TAI HARMAA

Modulaarinen hiekkalaatikon reunus, väreinä valittavana vihreä, musta tai harmaa. Saatavilla myös punaisena (702237). Liitinpinnit (30 cm) joilla reunaosat saadaan toisiinsa kiinni sisältyvät mukaan. Niiden lisäksi on saatavilla lisävarusteena kahta eri pituista ankkurikiilaa, 60 cm (902471) ja 100 cm (902472). Huomioithan, että jokainen hiekkalaatikon sivuelementti tilataan erikseen (eli esimerkiksi nelikulmaiselle laatikolle pitää tilata 4 kpl hiekkalaatikonreunoja).
Ladattavat tiedostot
* * Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

  • Tuotteen pituus, mm
    1150
  • Tuotteen leveys, mm
    150
  • Tuotteen korkeus, mm
    300

2D & 3D DWG tiedostot

Dokumentit

Tietoa asennuksesta

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

Lappset Switch it!-sovelluksen avulla voit suunnitella itse leikkivälineesi

Löydä Finno-leikkivälineiden kaikki mahdollisuudet. Switch it! 3D-sovelluksen avulla näet kaikki eri väri- ja elementtivaihtoehdot yhden tuotteen avulla.

Käytä Switch it! web-sovellusta (huom. toimii ainoastaan Internet Explorerilla)

Lataa Switch it! sovellus Google Play Storesta

Lataa Switch it sovellus App Storesta

 

 

 

Siirry tuotehakuun