Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
HG130180

AITAPAALU 180x13 KIERRÄTYSMUOVIA

Kierrätysmuovisista aitapaaluista voi rakentaa helposti suojamuurin, puutarha-aidan, maarakentamisen tukirakenteita tai vaikka hiekkalaatikon. Aitapaalujen lovettu sivu sitoo paalut toisiinsa ja tekee rakenteesta tiiviin ja tukevan. Kierrätysmuovi on materiaalina kestävä, huoltovapaa eikä sisällä myrkyllisiä aineita. Pienimmän paalun pituus on 30 cm ja pisimmän 250 cm. Paalujen paksuus lisääntyy pituuden mukana ja metrin pituuteen asti paalut ovat onttoja ja sitä pidemmät ovat umpimuovia. Eri paksuisten paalujen menekki per metri on eriteltynä asennusohjeessa. Tuotekortin paalujen tuotenumerot ovat HB130180 ruskea ja HG130180 harmaa.
Ladattavat tiedostot
* * Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

  • Tuotteen korkeus, mm
    1800
  • HALKAISIJA, MM
    130

Tietoa asennuksesta

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun