Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
NF8500M

VÅGEN PYÖRÄTELINE, Runkolukittava, Syvä- tai pinta-asennus

Tämän päivän trendin mukainen pyöräteline, johon pyörä lukitaan rungosta kiinni. Vågen on rohkean aaltomaisesti muotoiltu ja voidaan käyttää yksinään tai useamman telineen ryhmänä. Yhteen telineeseen mahtuu vierekkäin neljä pyörää ja tarvittaessa vastakkaiselta puolelta vielä kolme lisää. Suositeltava telineiden välinen etäisyys on 80-100 cm ja telineestä on kaksi versiota samalla tuotenumerolla;  syväperusteinen tai alustaan pultattava pinta-asenteinen versio. Vakiovärejä ovat musta RAL9005, tummanvihreä RAL6012 ja tummanharmaa RAL 7024.
* * * Voimakkaasti kohonneiden polttoainekustannusten vuoksi lisäämme 2,8 % polttoainelisän laskun loppusummaan 2.5.2022 alkaen. Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

 • Tuotteen pituus, mm
  1470
 • Tuotteen leveys, mm
  50
 • Tuotteen korkeus, mm
  970
 • SUURIN OSA, MM
  1470
 • PAINAVIN OSA, KG
  20,5

Tietoa asennuksesta

 • Perustusvaihtoehdot
  Syväperustus, Pintaperustus
 • NETTOPAINO, KG
  20,422

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun