Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
YA3805

Toro

Toro on monikäyttöinen, interaktiivinen pelimaali. Toroon on yhdistetty kaikkien suosituimpien joukkuelajien parhaat puolet kompaktiin ja vauhdikkaaseen pakettiin! Sen avulla suosituimpia urheilulajeja, kuten jalkapalloa tai salibandyä on mahdollista pelata aivan uudella tavalla. Torossa on aina ainakin kuusi peliä valmiina, ja uusia kehitellään koko ajan lisää. Toron maalit ovat vakiona oranssit (RAL2000), mutta lisämaksusta saatavilla myös kaikissa muissa RAL sävyissä. Rakenna interaktiivinen peliareena tilaamalla erikseen maalien ympärille puukehikko. Kehikko saatavana eri kokoisina tuotenumeroilla Q13755, Q13756, Q13757 ja Q13758.

KATEGORIA
Ladattavat tiedostot
* * * Voimakkaasti kohonneiden polttoainekustannusten vuoksi lisäämme 2,8 % polttoainelisän laskun loppusummaan 2.5.2022 alkaen. Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

Suunnittelutiedostot

Dokumentit

Tietoa asennuksesta

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun