Arvoisat Lappsetin verkkosivujen käyttäjät!

Haluamme jakaa teille jännittäviä uutisia: työskentelemme tällä hetkellä verkkosivustomme kehittämisen parissa parantaaksemme sen käytettävyyttä sekä lisätäksemme inspiroivaa sisältöä. Muutoksia tehdessämme saatatte kohdata joitakin tilapäisiä ongelmia sivuston käytössä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa mahdollista haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestänne. Sivustouudistukset ovat nähtävissä pian, joten pysykää linjoilla ja nauttikaa selailusta!

Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
NF3931M

SYDÄN PYÖRÄTELINE Runkolukittava, Syvä- tai pinta-asennus

Tämän päivän trendin mukainen pyöräteline, johon pyörä lukitaan rungosta kiinni. Sydän on muotoiltu nimensä mukaisesti sydämen muotoiseksi ja paksurenkaisillekin maastopyörille löytyy kunnollinen tuki. Telinettä voidaan käyttää yksinään tai useamman telineen ryhmänä. Telineeseen mahtuu kaksi pyörää; yksi pyörä vasemmalle puolelle, jolloin käytössä on muotoiltu eturengastuki ja toinen pyörä toiselle puolelle telineen runkoa vasten. Suositeltava telineiden välinen vapaa etäisyys on 60-80 cm. Sydän on syväperusteinen tai pinta-asenteinen ja vakioväreinä ovat mustan ja tummanharmaan lisäksi tietysti sydämenpunainen. Tuote NF3931M asennetaan syväperusteisesti betonoimalla ja samalla tuotenumerolla tilataan myös pinta-asenteinen kovaan alustaan kiinni pultattava versio. Tuotenumero NF3930 on maahan upotettavien ankkurointilevyjen avulla ilman betonia syväperustettava versio.
KATEGORIA
Metalliosat
Tummanvihreä RAL 6012 Musta RAL 9005 Tummanharmaa RAL 7024 Hohtoharmaa RAL 9022 Punainen RAL 3020
* Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 30 €.

Tekniset tiedot

 • Tuotteen pituus, mm
  940
 • Tuotteen leveys, mm
  330
 • Tuotteen korkeus, mm
  850
 • PAINAVIN OSA, KG
  12

Värit

Metalliosat
 • Tummanvihreä RAL 6012 Tummanvihreä RAL 6012
 • Musta RAL 9005 Musta RAL 9005
 • Tummanharmaa RAL 7024 Tummanharmaa RAL 7024
 • Hohtoharmaa RAL 9022 Hohtoharmaa RAL 9022
 • Punainen RAL 3020 Punainen RAL 3020

Tietoa asennuksesta

 • Perustusvaihtoehdot
  deep_mounting, surface_mounting
 • NETTOPAINO, KG
  11,851

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun