Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
976000M

SOFTEX® VALETTAVA TURVA-ALUSTA

Softex® valettava turva-alusta on laadukas, testattu ja turvallinen turva-alustaratkaisu. Alusta on kumirouheesta ja polyuretaanisideaineesta valmistettua seosta, josta saadaan luistamaton, saumaton ja huokoinen alusta niin leikki- kuin liikunta-alueillekin. Alustan avulla luot jännittäviä alueita ja lisäät leikkiarvoa. Alustan rakenne koostuu kahdesta kerroksesta: alimmaisesta kierrätyskumirouheesta valmistetusta joustokerroksesta, joka määräytyy putoamiskorkeuden mukaan ja läpivärjätystä EPDM-pintakerroksesta. Katso kaikki 24 värivaihtoehtoa kuvasta.
Ladattavat tiedostot
* * * Voimakkaasti kohonneiden polttoainekustannusten vuoksi lisäämme 2,8 % polttoainelisän laskun loppusummaan 2.5.2022 alkaen. Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

Suunnittelutiedostot

Dokumentit

Materiaali

Softex® valettava turva-alusta on helppohoitoinen, eikä siitä irtoa irtomateriaaleja, jotka kulkeutuisivat sisälle. Pinnalta on kätevä harjata esim. lehdet pois ja PlayCare tarjoaa alustojen puhdistuspalvelua, jolla pidennät alustan käyttöikää.

Värit

Tietoa asennuksesta

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun