Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
904365

Softex™ hake, kuutio

Softex™ hake on lunnonmukainen ja pölyämätön, allergiaystävällinen turva-alusta. Se sopii moneen ympäristöön kerrostalojen pihoilta lenkkipolkujen varsille ja liikuntavälineiden yhteyteen. Hake on helppohuoltoinen, kaunis ja ekologinen alustavaihtoehto. Hake ei kulkeudu leikkipihoilta vaatteiden mukana sisätiloihin, eikä kuluta välinettä hiekkapohjaisen alustan tavoin. Hakkeen elinikä on vuosia ja elinkaaren lopussa sen kierrättäminen on helppoa ja edullista. Hakekerroksen tarve määräytyy putoamiskorkeuden mukaan seuraavasti: • Putoamiskorkeus 100-200 cm, hakekerros vähintään 30 cm = 0,3m3/1m2 • Putoamiskorkeus 200-300 cm, hakekerros vähintään 40 cm = 0,4 m3/1m2

Minimi toimitusmäärä on 20 m².

KATEGORIA
Ladattavat tiedostot
* * Raaka-aineiden ja rahtien kustannustason nousun johdosta joudumme laskuttamaan 14.6.2021 alkaen raaka-aine- ja rahtilisän, joka on 5 % tuotetilauksen arvosta. Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

2D & 3D DWG tiedostot

Dokumentit

Tietoa asennuksesta

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun