Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Uutuus Inklusiivinen
977340

Softblock kaari, vihreä

SoftBlock-elementeillä voit luoda värikkäitä ja toiminnallisia ympäristöjä yhdistelemällä eri muotoisia ja värisiä SoftBlock-tuotteita. Tuotteet soveltuvat penkeiksi, tilanjakajiksi ja tasapainoiluradoiksi. Niitä voidaan käyttää erikseen tai yhdistelemällä erilaisiksi kokonaisuuksiksi esimerkiksi jalkakäytäville, ostoskeskuksiin tai puistoihin. Perusvärien punainen, musta, harmaa ja vihreä lisäksi, SoftBlock-tuotteet ovat saatavilla EPDM 1 ja EPDM 2 -väreissä. Sisätiloissa tuotteet voidaan liimata suoraan alustaan. Ulkona elementit voidaan asentaa betonin tai esimerkiksi kumialustan päälle. Syväperustusta varten voit tilata 2 kappaletta tarvittavia asennusosia tuotenumerolla 977002.

* * * Voimakkaasti kohonneiden polttoainekustannusten vuoksi lisäämme 2,8 % polttoainelisän laskun loppusummaan 2.5.2022 alkaen. Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

 • Tuotteen pituus, mm
  600
 • Tuotteen leveys, mm
  350
 • Tuotteen korkeus, mm
  400

Tietoa asennuksesta

 • NETTOPAINO, KG
  92,734

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun