Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Uutuus
081867

Sisu Tricep Extension

Sisu Tricep Extension eli ojentajapunnerrus on voimaharjoitteliike ojentajalihasten kehittämiseen. Liike suoritetaan työntämällä kahvat alaspäin vastusta vasten. Monitoimikahvat mahdollistavat useita erilaisia otteita. Vastusta voidaan säätää portaattomasti kääntämällä säätörattia. Vastuksen määrä (10 - 85 kg) näkyy mitta-asteikolla kilogrammoissa. Pyyhekoukku ja pulloteline lisäävät käyttömukavuutta.
Metalliosat
Musta RAL 9005
Seinät/HPL-osat
Keltainen RAL 1003
* * * Voimakkaasti kohonneiden polttoainekustannusten vuoksi lisäämme 2,8 % polttoainelisän laskun loppusummaan 2.5.2022 alkaen. Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

 • Tuotteen pituus, mm
  1980
 • Tuotteen leveys, mm
  1170
 • Tuotteen korkeus, mm
  1500
 • Turva-alue, M²
  16.4

Värit

Metalliosat
 • Musta RAL 9005 Musta RAL 9005
Seinät/HPL-osat
 • Keltainen RAL 1003 Keltainen RAL 1003

Tietoa asennuksesta

 • NETTOPAINO, KG
  220,513

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun