Arvoisat Lappsetin verkkosivujen käyttäjät!

Haluamme jakaa teille jännittäviä uutisia: työskentelemme tällä hetkellä verkkosivustomme kehittämisen parissa parantaaksemme sen käytettävyyttä sekä lisätäksemme inspiroivaa sisältöä. Muutoksia tehdessämme saatatte kohdata joitakin tilapäisiä ongelmia sivuston käytössä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa mahdollista haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestänne. Sivustouudistukset ovat nähtävissä pian, joten pysykää linjoilla ja nauttikaa selailusta!

Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
CT-BT0000

PULLOPUTKILO ROSKAKORIN KYLKEEN

Pulloputkilo on CT- ja KITA-roskakorien kylkeen kiinnitettävä väliaikainen säilytyspaikka kierrätettäville pulloille ja tölkeille, jotka muuten heitettäisiin roskakoriin tai jätettäisiin roskakorin viereen maahan. Kierrätykseen tarkoitetut pullot on niitä keräilevien helppo ottaa putkilosta mukaan; pussi alle ja pohjan stopparipalkin kierto, niin pullot solahtavat siististi talteen. Putkilo kinnitetään roskakorien kyljessä oleviin (perforoituihin) kiinnitysreikiin. Tuotenumero CT-BT0000 on "väritön", joten ilmoita tilauksesi yhteydessä haluamasi väri, vakiovärit ovat samat kuin roskakoreissakin; harmaa RAL7024 ja vihreä RAL6012.
KATEGORIA
Ladattavat tiedostot

Tekniset tiedot

  • Tuotteen korkeus, mm
    500
  • HALKAISIJA, MM
    112

Suunnittelutiedostot

Dokumentit

Tietoa asennuksesta

  • NETTOPAINO, KG
    5

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun