Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
made in finland
Pikatoimitus
060100-1

PARK PLACE PÖYTÄ, harmaa

Park Place -penkit ja pöydät ovat Suomen suosituimpia lajissaan ja syystäkin. Ne ovat tyylikkäitä ja kestäviä, vaativiin olosuhteisiin valmistettuja kalusteita, joiden käyttömukavuus on erinomainen. Puuosien materiaalina on pohjoisen tiheäsyinen mänty kuultomaalattuna eri värisävyihin, suosituimpia vakiovärejä ovat harmaa, tumman- ja vaaleanruskea, teak ja tummanvihreä. Park Place-penkkejä ja pöytää voi käyttää vapaasti seisovana, pultata kovaan alustaan kiinni tai ankkuroida syväperustussarjan 708106 avulla maahan.
KATEGORIA
Puiset tolpat/osat
Metalliosat
Tummanharmaa RAL 7024
* * Raaka-aineiden ja rahtien kustannustason nousun johdosta joudumme laskuttamaan 14.6.2021 alkaen raaka-aine- ja rahtilisän, joka on 5 % tuotetilauksen arvosta. Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

 • Tuotteen leveys, mm
  740
 • Tuotteen korkeus, mm
  747
 • Käyttäjien määrä
  0

Värit

Puiset tolpat/osat
Metalliosat
 • Tummanharmaa RAL 7024 Tummanharmaa RAL 7024

Tietoa asennuksesta

 • Perustusvaihtoehdot
  free_standing
 • Asennusaika (1 hlö), h
  0
 • NETTOPAINO, KG
  40,819

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun