Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Q14385

PARK LAMINATE KAARIPENKKI

Park Laminate kaaripenkki on kaareva neljännesympyrän muotoinen penkki, jota voi käyttää sellaisenaan yksittäisenä penkkinä tai yhdistellä puoliympyräksi, ympyräksi tai vaikka S-muotoisena kiemurtelevaksi penkkijonoksi. Istuintason materiaali on leikkivälineistä tuttua korkeapainelaminaattia (HPL), joka on säätä, kulutusta ja kolhuja kestävä huoltovapaa materiaali. Laminaatin värin voit valita Finno-leikkivälineiden väriteemoihin sopivaksi; raikkaat lime, punainen, fuksia ja sininen tai hillitympi vaaleanharmaa. Lisäväreinä vielä tummanharmaa ja keltainen. Neljästä penkistä muodostettavan ympyrän ulkohalkaisija on n.180cm ja keskelle jäävän vapaan tilan n.100cm. Penkki on betonoimalla syväperustettava mutta sen voi tilata myös lyhyemmillä jaloilla pinta-asennusta varten.
KATEGORIA
* Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 30 €.

Tekniset tiedot

Tietoa asennuksesta

  • NETTOPAINO, KG
    27,218

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun