Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
made in finland
080826

MINI ARCSPORT

Mini Arcsport – peliareena on mitoitettu sopivaksi pienille pihoille kuten esimerkiksi päiväkodit, koulut ja taloyhtiöt. Mitat ovat 10470x5830x1250 mm ja se tarvitsee tilaa 13470x8830 mm. Mini Arcsportin kestävä puurakenne ja hillitty väritys sopii helposti erilaisiin ympäristöihin ja pallopeleihin kuten vaikkapa jalkapallo tai sähly.
Ikäryhmä
3
* Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 30 €.

Tekniset tiedot

 • Tuotteen pituus, mm
  5830
 • Tuotteen leveys, mm
  10470
 • Tuotteen korkeus, mm
  1250
 • Tilantarve korkeus, mm
  2500

Materiaali

Puuosat on valmistettu painekyllästetystä männystä ja liimapuusta. Metalliosat ovat kuumasinkittyä terästä. Alustamateriaaliksi Lappset suosittelee hiekkatekonurmea sen monipuolisten ominaisuuksien vuoksi. Hiekkatekonurmeen voidaan merkitä eri pelikenttien ääriviivat ja talvella se muuntautuu luistelukentäksi päälle jäädyttämällä.

Värit

Tietoa asennuksesta

 • Perustusvaihtoehdot
  Syväperustus
 • Asennusaika (1 hlö), h
  12
 • NETTOPAINO, KG
  622,19

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun