Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
080851

Metalliareena

Metalliareenassa sivu- ja päätyaidat sekä maalikehikot ovat terästä. Maalin yläpuolella olevat elementit ovat kestävää laminaattilevyä. Maaliverkko on nailonia. Metalliareena sopii niin isoille urheilualueille kuin koulujen pihoille kovempaankin käyttöön. Kulku areenalle tapahtuu maalin kautta ja nostamalla verkkoa kokonaan voi kentälle ajaa huoltokoneella.
KATEGORIA
* * Raaka-aineiden ja rahtien kustannustason nousun johdosta joudumme laskuttamaan 14.6.2021 alkaen raaka-aine- ja rahtilisän, joka on 5 % tuotetilauksen arvosta. Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

 • Tuotteen pituus, mm
  22400
 • Tuotteen leveys, mm
  13120
 • Tuotteen korkeus, mm
  3130

Tietoa asennuksesta

 • Perustusvaihtoehdot
  deep_mounting
 • NETTOPAINO, KG
  1523,318

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun