Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Inklusiivinen
YA3900

MEMO

Liiku, leiki, opi! Memo on leikillistä oppimista, liikuntaa ja yhdessätekemistä raikkaassa ulkoilmassa! Memon avulla voidaan pelata useita erilaisia hauskoja ja liikunnallisiapelejä sekä erilaisia matematiikka- ja muistipelejä, jotka saavat aivosolut töihin. Se sopiikin erittäin hyvin esimerkiksi koulujen pihoille. Pelaajien mielenkiinnon säilyttämiseksi uusia pelejä kehitetään koko ajan lisää. Ne päivittyvät Memoihin automaattisesti, sisäänrakennetun langattoman nettiyhteyden avulla. Vanhemmat lähettävät lapsensa mielellään pelaamaan Memolla raittiiseen ulkoilmaan, onhan se myös loistava tapa saada uusia ystäviä! Memon tolpat on saatavilla sinisenä RAL5015 (vakio), sekä lisämaksusta punaisena RAL3020, vihreänä RAL6026, tai mustana RAL9005.
* Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 30 €.

Tekniset tiedot

  • Tuotteen pituus, mm
    8000
  • Tuotteen leveys, mm
    8000
  • Tuotteen korkeus, mm
    1161

Materiaali

Virrankäyttö

Täydellä teholla pelatessa Memo kuluttaa vain noin 250 Wattia, jota voi verrata pienen tietokoneen kulutukseen. Lepotilassakulutus on vain 10 Wattia. Virranlähteenä toimii tavallinen virtapistoke.

3G internetyhteys

Jokaisessa Memossa on sisäänrakennettu 3G internetyhteys, jonka avulla etähallinta on erittäin helppoa. Äänenvoimakkuus, automaattinen käyttöaika sekä käyttötilastot ovat kaikki helposti saatavilla. Yhteyden avulla myös uudet pelit päivittyvät automaattisesti Memoihin.

Ilkivallan ja säänkestävä

Memo on suunniteltu erityisesti kovaan ulkokäyttöön. Elektroniikkaosat on piilotettu turvalliseen tallelokeroon.

Värit

Tietoa asennuksesta

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun