Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Uutuus
EU375LM

LINEA LIGHT-PENKKI, METALLIA

Linea-sarjan teräksinen vaihtoehto viiden hengen linjakkaaseen istumiseen ja viihtymiseen selkänojalla tai ilman. Penkin pituus on 230cm ja materiaali on 3mm paksua jauhemaalattua teräslevyä 20x20mm reikäperforoinnein. Penkit ovat vapaasti seisovia ja voidaan pultata kovaan alustaan tai ankkuroida pehmeään alustaan kiinni. Tuotenumeromme EU375LM selkänojalla ja EU370LM ilman selkänojaa, tarvittaessa lisävaihtoehtoina ovat vielä käsinojalliset versiot. Vakioväri on tummanharmaa RAL7016.
KATEGORIA
* * * Voimakkaasti kohonneiden polttoainekustannusten vuoksi lisäämme 2,8 % polttoainelisän laskun loppusummaan 2.5.2022 alkaen. Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

 • Tuotteen pituus, mm
  2300
 • Tuotteen leveys, mm
  550
 • Tuotteen korkeus, mm
  820

Tietoa asennuksesta

 • NETTOPAINO, KG
  70

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun