Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
J90021

KEINUN KULUMISALUSTA

Kulumisalusta keinun istuimien alle ja liukumäen alapäähän. Koko 90 x 150 cm. Testattu. Täyttää turvanormin SFS-EN 1177 vaatimukset keinun alustana. Kulumisalustat parantavat leikkipaikan turvallisuutta ja säästävät Kunnossapitokustannuksia. Valmistettu kierrätyskumista. Estävät kuopan syntymisen ja läpäisevät vettä. Asennetaan turvasoraan 5 cm syvyyteen. Ankkurointia varten voidaan kulumisalustan ketjujen päihin ruuveilla kiinnittää painekyllästeyt lankut, pituus n. 100 cm. Lankut ja ruuvit eivät sisälly toimitukseen.
KATEGORIA
Ladattavat tiedostot
* * Raaka-aineiden ja rahtien kustannustason nousun johdosta joudumme laskuttamaan 14.6.2021 alkaen raaka-aine- ja rahtilisän, joka on 5 % tuotetilauksen arvosta. Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

  • Tuotteen pituus, mm
    1500
  • Tuotteen leveys, mm
    900
  • Tilantarve korkeus, mm
    900

Suunnittelutiedostot

Dokumentit

Tietoa asennuksesta

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun