Arvoisat Lappsetin verkkosivujen käyttäjät!

Haluamme jakaa teille jännittäviä uutisia: työskentelemme tällä hetkellä verkkosivustomme kehittämisen parissa parantaaksemme sen käytettävyyttä sekä lisätäksemme inspiroivaa sisältöä. Muutoksia tehdessämme saatatte kohdata joitakin tilapäisiä ongelmia sivuston käytössä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa mahdollista haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestänne. Sivustouudistukset ovat nähtävissä pian, joten pysykää linjoilla ja nauttikaa selailusta!

Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Q15573

KATOSPERGOLA 7,5 x 3M

Katospergola on Lappsetin klassisen pergolan rungolle rakentuva monikäyttöinen katos yhtenäisellä polykarbonaattikatolla. Reilun mitoituksensa ansiosta Katospergola on tilava sade- ja aurinkosuoja päiväkotien ja koulujen pihoille mutta toimii hyvin myös vaikka pyöräkatoksena ympäristössä, jossa halutaan puurakenteen lämpöä ja luonnonmukaisuutta. Runkorakenteet ovat puuta ja katto läpikuultavaa polykarbonaattilevyä, syväperustus. Kattolevyn äärimitat 7,7 x 3 m, katon etureunan korkeus 2,75 m ja katostolppien väli 2,25 m. Rakenne on modulaarinen, joten tilauksesta voi valmistuttaa myös pidemmän tai lyhyemmän katoksen.
KATEGORIA
Ladattavat tiedostot

Tekniset tiedot

Sisältää

  • Tornit Tornit
    1

Tietoa asennuksesta

  • NETTOPAINO, KG
    443,628

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun