Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Q12139

KATOSPERGOLA 5X3M

Katospergola on Lappsetin klassisen pergolan rungolle rakentuva monikäyttöinen katos. Reilun mitoituksensa ansiosta Katospergola on tilava sade- ja aurinkosuoja päiväkotien-ja koulujen pihoille mutta toimii hyvin myös vaikka pyöräkatoksena ympäristössä, jossa halutaan puurakenteen lämpöä ja luonnonmukaisuutta. Runkorakenteet ovat puuta ja katto läpikuultavaa polykarbonaattilevyä, syväperustus. Rakenne on modulaarinen, joten tilauksesta voi valmistuttaa myös pidempiä 7,5m tai 10m pitkiä katoksia tai vaikka "puolikkaan" 2,5 metrisen Katospergolan.
KATEGORIA
* * Raaka-aineiden ja rahtien kustannustason nousun johdosta joudumme laskuttamaan 14.6.2021 alkaen raaka-aine- ja rahtilisän, joka on 5 % tuotetilauksen arvosta. Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

 • Tuotteen pituus, mm
  2900
 • Tuotteen leveys, mm
  4890
 • Tuotteen korkeus, mm
  2780
 • Tilantarve korkeus, mm
  3780

Sisältää

 • Tornit Tornit
  2

Tietoa asennuksesta

 • NETTOPAINO, KG
  320,341

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun