Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
137091M

JUOKSUESTEAITA

Aitoja käytetään kulun ohjaukseen sellaisten leikkivälineiden ympärillä, joissa leikkiin kuuluu voimakas liike, esim. keinut tai karusellit. 30 metriin (15 moduuliin) asti paikkakonfiguroitava köysiaita, johon voit valita puutolpan värin (ruskea, tummanruskea, harmaa tai kyllästetty) sekä köyden värin. Perusmallissa tolpat ovat tummanruskeat ja köydet mustat. 1 moduuli = 2 metriä. Köysi on metallivahvistettua ja halkaisijaltaan 16 mm. Köysi on yhtenäinen ja kiinnitetään tolppiin ruuveilla. Tolppien väli enintään 2 m. Tolpat valetaan betoniin. Tolpat ovat saatavilla tummanruskeana, ruskeana, harmaana tai kyllästettynä ja köydet mustana, harmaana, beigenä, punaisena tai sinisenä.
* Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 30 €.

Tekniset tiedot

 • Tuotteen pituus, mm
  2000
 • Tuotteen leveys, mm
  95
 • Tuotteen korkeus, mm
  1085
 • SUURIN OSA, MM
  1550
 • PAINAVIN OSA, KG
  8,7

Tietoa asennuksesta

 • NETTOPAINO, KG
  24,112

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun