Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
EU1750

ISOLA I QUARTER PENKKI

Neljännesympyrän muotoisen Isola Quarter-penkkimoduulin voi sijoittaa sellaisenaan itsenäiseksi penkiksi tai useammasta osasta voi muotoilla kokoympyrän, puoliympyrän tai vaikka 3/4-ympyrän. Yhdessä Corner-moduulien (EU1770) kanssa eri vaihtoehtojen määrä kasvaa ympäristöä mukailevaksi tai ympäristöä dominoivaksi tilan hallitsijaksi, miten vain halutaan. Puuosat ovat tiivistä kovapuuta (hard wood), joka ei ime itseensä kosteutta ja kestää käsittelemättömänä vuosikausien käyttöä ilman huoltoa. Käsittelemätön kovapuu on aluksi väriltään vaalean ruskea ja "kelottuu" pikkuhiljaa harmaaksi.  Maalattuna kovapuu vaatii olosuhteista riippuen jopa vuosittaisen huoltomaalauksen, joten suosittelemme kovapuuta käsittelemättömänä. Moduulin seinät ovat jauhemaalattua terästä, vakiovärinä on tummanharmaa RAL7016.
KATEGORIA
* * * Voimakkaasti kohonneiden polttoainekustannusten vuoksi lisäämme 2,8 % polttoainelisän laskun loppusummaan 2.5.2022 alkaen. Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

 • Tuotteen pituus, mm
  2820
 • Tuotteen leveys, mm
  1410
 • Tuotteen korkeus, mm
  450

Tietoa asennuksesta

 • NETTOPAINO, KG
  127

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun