Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Uutuus Inklusiivinen
910674

Inklusiivinen keinuistuin

Inklusiivinen keinuistuin on teräsrunkoinen korituoli -keinuistuin. Rungon iskuja vaimentava kalvopäällyste on viimeistelty runkoon tiiviisti kierretyllä säänkestävällä ja UV-suojatulla köydellä. Istuimen koriosa on korkealaatuista teräsvahvistettua köysipunosta. Istuimessa on kummallakin puolella tukiköysi, jotka auttavat myös liikkumisrajoitteista keinujaa. Tilavaan ja mukavaan, tiheäverkkoiseen istuimeen nouseminen ja poistuminen on helppoa. Varmistaaksesi että henkilöillä joilla on fyysisiä rajoituksia on pääsy tuotteeseen, aseta se tarpeeksi kovalle pinnalle jolloin itsenäinen tai avustettu pääsy keinuun onnistuu. Tämä istuin on saatavana Lappsetin korkeille keinurungoille: 220066M, 220067M, 220068M, 137419M, 175577.

Mitat: K 1330 x L 850 x S 600

Väri: musta

Ikä: 3+

Käyttäjien lukumäärä: 1

KATEGORIA
Turvallisuustiedot
EN 1176-1, 2 TÜV
Ladattavat tiedostot
* Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 30 €.

Tekniset tiedot

Suunnittelutiedostot

Dokumentit

Materiaali

Runko: Sinkitty teräsputki, jossa iskua vaimentava kalvopäällyste. Viimeistelty putken ympäri kierretyllä säänkestävällä ja UV-suojatulla köydellä

Kori: 16 mm teräsvahvistettu köysi

Ripustus: 16 mm teräsvahvistettu köysi + ruostumaton teräsketju

Värit

Tietoa asennuksesta

  • Asennusaika (1 hlö), h
    0.5

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun