Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Pikatoimitus Inklusiivinen
000104

HUGO & INES

Tähän mahtuu keinumaan vaikka koko perhe! Hauskassa istuimessa on kaksi turvaistuinta joita yhdistää istuinlankku. Keinumaan mahtuu jopa viisi henkilöä kerrallaan. Ketjujen pituus noin 160 cm. Ketjujen materiaali on kiillotettua austeniittista ruostumatonta terästä, vahvuudeltaan 6 mm. Ketjuissa on lasta suojaavat muovipäällysteet. Turvaistuimen malli tukee hyvin lasta tuntumatta ahtaalta. Turvaistuinten rungot ovat alumiinia ja päällysteet mustaa kumia. Ikäryhmä: 1+

Keinuistuin sopii seuraaviin keinurunkoihin:

 • 137414M
 • 137418M
 • 220061M
KATEGORIA
Turvallisuustiedot
EN 1176-1, 2 TÜV
Ikäryhmä
1+
* * Raaka-aineiden ja rahtien kustannustason nousun johdosta joudumme laskuttamaan 14.6.2021 alkaen raaka-aine- ja rahtilisän, joka on 5 % tuotetilauksen arvosta. Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

 • Tuotteen pituus, mm
  1700
 • Tuotteen leveys, mm
  326

Tietoa asennuksesta

 • NETTOPAINO, KG
  29,195

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun