Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
EU326MT

CONTOUR PÖYTÄ, METALLIA

Contour-pöydän materiaali on erityistä venyttämällä muovattua metalliverkkoa. Tällä on aikaansaatu hieman aaltoileva reunus kuhunkin verkon pikkuaukkoon, mikä lisää kitkaa ja pehmentää käyttötuntumaa. Materiaali on sinkittyä terästä jauhepolttomaalattuna, vakiovärinä tummanharmaa RAL7016. Asennus vapaasti seisova, alustaan kiinnitys tai syväperustus. Contour-metallituoteperheeseen kuuluvat yhden, kahden ja kolmen hengen penkit selkänojalla tai ilman sekä pöytä. Senioreille on oma penkkiversio käsinojineen.
KATEGORIA
* * Raaka-aineiden ja rahtien kustannustason nousun johdosta joudumme laskuttamaan 14.6.2021 alkaen raaka-aine- ja rahtilisän, joka on 5 % tuotetilauksen arvosta. Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

 • Tuotteen pituus, mm
  1770
 • Tuotteen leveys, mm
  585
 • Tuotteen korkeus, mm
  680

Värit

Tietoa asennuksesta

 • Perustusvaihtoehdot
  deep_mounting, free_standing, surface_mounting

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun