Arvoisat Lappsetin verkkosivujen käyttäjät!

Haluamme jakaa teille jännittäviä uutisia: työskentelemme tällä hetkellä verkkosivustomme kehittämisen parissa parantaaksemme sen käytettävyyttä sekä lisätäksemme inspiroivaa sisältöä. Muutoksia tehdessämme saatatte kohdata joitakin tilapäisiä ongelmia sivuston käytössä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa mahdollista haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestänne. Sivustouudistukset ovat nähtävissä pian, joten pysykää linjoilla ja nauttikaa selailusta!

Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
EU325M

CONTOUR PENKKI, METALLIA

Contour kolmen hengen penkin istuinten ja selkänojan materiaali on erityistä venyttämällä muovattua metalliverkkoa. Tällä on aikaansaatu hieman aaltoileva reunus kuhunkin verkon pikkuaukkoon, mikä lisää kitkaa ja pehmentää istumatuntumaa. Tämä yhdistettynä onnistuneeseen muotoiluun antaa lopputulokseksi huippuluokan istumamukavuuden ja tyylikkään ulkonäön. Materiaali on sinkittyä terästä jauhepolttomaalattuna, vakiovärinä tummanharmaa RAL7016. Asennus vapaasti seisova, alustaan kiinnitys tai syväperustus. Contour-metallituoteperheeseen kuuluu myös muita tuotteita, mm. Seniori-penkit käsinojineen.
KATEGORIA

Tekniset tiedot

  • Tuotteen pituus, mm
    1770
  • Tuotteen leveys, mm
    660
  • Tuotteen korkeus, mm
    800

Tietoa asennuksesta

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun