Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
EU325M

CONTOUR PENKKI, METALLIA

Contour kolmen hengen penkin istuinten ja selkänojan materiaali on erityistä venyttämällä muovattua metalliverkkoa. Tällä on aikaansaatu hieman aaltoileva reunus kuhunkin verkon pikkuaukkoon, mikä lisää kitkaa ja pehmentää istumatuntumaa. Tämä yhdistettynä onnistuneeseen muotoiluun antaa lopputulokseksi huippuluokan istumamukavuuden ja tyylikkään ulkonäön. Materiaali on sinkittyä terästä jauhepolttomaalattuna, vakiovärinä tummanharmaa RAL7016. Asennus vapaasti seisova, alustaan kiinnitys tai syväperustus. Contour-metallituoteperheeseen kuuluu myös muita tuotteita, mm. Seniori-penkit käsinojineen.
* * * Voimakkaasti kohonneiden polttoainekustannusten vuoksi lisäämme 2,8 % polttoainelisän laskun loppusummaan 2.5.2022 alkaen. Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

  • Tuotteen pituus, mm
    1770
  • Tuotteen leveys, mm
    660
  • Tuotteen korkeus, mm
    800

Tietoa asennuksesta

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun