Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
EU99FU

BLOCK 99FU KAARIPENKKI TERÄSJALOILLA, KOVAPUU

Block 99FU on kaareva, suora tai kiemurteleva moduulirakenteinen penkki asiakkaan valitsemien mittojen ja muodon mukaan. Puuosat ovat tiivistä kovapuuta (hard wood), joka ei ime itseensä kosteutta ja kestää käsittelemättömänä vuosikausien käyttöä ilman huoltoa. Käsittelemätön kovapuu on aluksi väriltään vaalean ruskea ja "kelottuu" pikkuhiljaa harmaaksi. Maalattuna kovapuu vaatii olosuhteista riippuen jopa vuosittaisen huoltomaalauksen, joten suosittelemme kovapuuta käsittelemättömänä. Teräsjalat ovat sinkittyä terästä sellaisenaan tai jauhepolttomaalattuna, jolloin vakioväri on tummanharmaa RAL7016. Istuinosan syvyys on 45 cm ja istuinkorkeus 45 cm. Lisävarusteena kaaripenkkiin voi tilata selkänojan ja käsinojia. Kaaripenkki asennetaan syväperusteisena betonoimalla tai pinta-asenteisena maahan pulttaamalla.
KATEGORIA
Ladattavat tiedostot
* * Raaka-aineiden ja rahtien kustannustason nousun johdosta joudumme laskuttamaan 14.6.2021 alkaen raaka-aine- ja rahtilisän, joka on 5 % tuotetilauksen arvosta. Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

Tietoa asennuksesta

  • NETTOPAINO, KG
    16,5

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun