Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
EU99FC

BLOCK 99FC YMPYRÄPENKKI TERÄSJALOILLA, KOVAPUU

Block 99FC on ympyränmuotoinen penkki puiden ja pylväiden ympärille tai ihan vaan sellaisenaan pihan tyylikäs erikoisuus ja tapaamispaikka. Penkin koko vaihtelee asiakkaan tarpeen mukaan ja vakioidun penkkikoon ulkohalkaisija on 200 cm, jolloin penkin sisälle jää 110 cm vapaa tila. Pienimmät tähän asti toimitetut penkit ovat olleet ulkohalkaisijaltaan 170 cm ja suurimmat yli viisi metriä; valitse oma kokosi! Puuosat ovat tiivistä kovapuuta (hard wood), joka ei ime itseensä kosteutta ja kestää käsittelemättömänä vuosikausien käyttöä ilman huoltoa. Käsittelemätön kovapuu on aluksi väriltään vaalean ruskea ja "kelottuu" pikkuhiljaa harmaaksi. Maalattuna kovapuu vaatii olosuhteista riippuen jopa vuosittaisen huoltomaalauksen, joten suosittelemme kovapuuta käsittelemättömänä. Teräsjalat ovat sinkittyä terästä sellaisenaan tai jauhepolttomaalattuna, jolloin vakioväri on tummanharmaa RAL7016. Istuinosan syvyys on 45 cm ja istuinkorkeus 45 cm. Lisävarusteena ympyräpenkkiin voi tilata selkänojan ja käsinojia. Ympyräpenkistä on kaksi asennusversiota; syväperusteinen betonoimalla tai pinta-asenteinen maahan pulttaamalla.
KATEGORIA
Ladattavat tiedostot

Tekniset tiedot

Tietoa asennuksesta

  • NETTOPAINO, KG
    16,5

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun