Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Inklusiivinen
NFJ2061

YARDEN PENKKI SELKÄNOJATON SYVÄPERUSTUS

Yardenin selkeä ja ajaton muotoilu lisää sijoituspaikkansa tyylikkyyttä ja penkin pehmeästi kaareutuva selkänoja suorastaan houkuttelee istumaan. Selkänojallisen penkin lisäksi sarjaan kuuluu selkänojaton penkki, yhden istuttava tuoli ja pöytä. Asennustapana vapaasti seisova, alustaan kiinni pulttaus tai syväperustus (tuoli vain syväperusteisena). Lisävarusteena käsinojat selkänojalliseen penkkiin. Suosituimmat vakiovärit ovat tumman- ja vaaleanruskea, teak, harmaa, tummanvihreä ja puunvärinen Linax-kyllästys. Metalliosien värit musta, tummanharmaa, harmaa tai tummanvihreä.
KATEGORIA
* * Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

 • Tuotteen pituus, mm
  1750
 • Tuotteen leveys, mm
  400
 • Tuotteen korkeus, mm
  470

Tietoa asennuksesta

 • Perustusvaihtoehdot
  deep_mounting

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun