Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
L05374

Streetworkout & Fitness 1

Street workout soveltuu kaikille ja tarjoaa haasteita aina aloittelijasta ammattilaiseen!Kehonpainoharjoittelulla tarkoitetaan voimaharjoittelua, jossa tavallisten painojen sijaan vastuksena toimii kehon oma paino. Liikuntamuotona kehopainoharjoittelu sopii kaikille, sillä suoritettavia liikkeitä on mahdollista varioida oman fyysisen kunnon ja asetettujen tavoitteiden mukaan. Alue sisältää seuraavat tuotteet: 081245M, 081225M x 2, 081290M, 081655M, 081210M x 2.
KATEGORIA
Ladattavat tiedostot
* * Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

2D & 3D DWG tiedostot

Dokumentit

Tietoa asennuksesta

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun