Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Uutuus
081861

Sisu Overhead Pulldown

Sisu Overhead Pulldown eli ylätalja on voimaharjoitteluväline, jota käytetään pääasiassa selän lihasten (latissimus dorsi) ja hauislihasten harjoittamiseen. Liike suoritetaan vetämällä tanko kohti rintaa käyttäjän istuessa kasvot kohti laitetta. Eri lihasten aktivoimiseksi käyttäjä voi vaihtaa oteleveyttä sekä käyttää myötä- tai vastaotetta. Taljan tappikahvat mahdollistavat neutraalin otteen. Istuinosan reisi- ja jalkatuet antavat tukea liikkeen suorittamiseen. Vastusta voidaan säätää portaattomasti kääntämällä säätörattia. Vastuksen määrä (15-100 kg) näkyy mitta-asteikolla kilogrammoissa. Pyyhekoukku ja pulloteline lisäävät käyttömukavuutta. Voit ladata kaikki Sisu Fitness tuotesarjan 2d dwg:t täältä https://lappset.contenthub.fi/ui/shares/w5923919/635076/en/workspaces/5923919 
KATEGORIA
Metalliosat
Musta RAL 9005
Seinät/HPL-osat
Keltainen RAL 1003
* * Raaka-aineiden ja rahtien kustannustason nousun johdosta joudumme laskuttamaan 14.6.2021 alkaen raaka-aine- ja rahtilisän, joka on 5 % tuotetilauksen arvosta. Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

Värit

Metalliosat
  • Musta RAL 9005 Musta RAL 9005
Seinät/HPL-osat
  • Keltainen RAL 1003 Keltainen RAL 1003

Tietoa asennuksesta

  • NETTOPAINO, KG
    272,863

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun