Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
NF3931M

SYDÄN PYÖRÄTELINE Runkolukittava, Syvä- tai pinta-asennus

Tämän päivän trendin mukainen pyöräteline, johon pyörä lukitaan rungosta kiinni. Sydän on muotoiltu nimensä mukaisesti sydämen muotoiseksi ja paksurenkaisillekin maastopyörille löytyy kunnollinen tuki. Telinettä voidaan käyttää yksinään tai useamman telineen ryhmänä. Telineeseen mahtuu kaksi pyörää; yksi pyörä vasemmalle puolelle, jolloin käytössä on muotoiltu eturengastuki ja toinen pyörä toiselle puolelle telineen runkoa vasten. Suositeltava telineiden välinen vapaa etäisyys on 60-80 cm. Sydän on syväperusteinen tai pinta-asenteinen ja vakioväreinä ovat mustan ja tummanharmaan lisäksi tietysti sydämenpunainen. Tuote NF3931M asennetaan syväperusteisesti betonoimalla ja samalla tuotenumerolla tilataan myös pinta-asenteinen kovaan alustaan kiinni pultattava versio. Tuotenumero NF3930 on maahan upotettavien ankkurointilevyjen avulla ilman betonia syväperustettava versio.
* * * Voimakkaasti kohonneiden polttoainekustannusten vuoksi lisäämme 2,8 % polttoainelisän laskun loppusummaan 2.5.2022 alkaen. Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

 • Tuotteen pituus, mm
  940
 • Tuotteen leveys, mm
  330
 • Tuotteen korkeus, mm
  850
 • PAINAVIN OSA, KG
  12

Tietoa asennuksesta

 • Perustusvaihtoehdot
  Syväperustus, Pintaperustus
 • NETTOPAINO, KG
  11,851

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun